Bedankkaart

Als mensen iets voor elkaar doen wordt het vaak als vanzelfsprekend afgedaan. Vaak komt er wel een ‘bedankt’ maar daar blijft het bij. Zou het niet leuk zijn om zelf een bedankkaart te krijgen als je iets voor iemand gedaan hebt? Begin hier dan zelf mee en stuur een bedankkaart naar iemand die iets liefs voor jou heeft gedaan.

Bedankkaarten kunnen altijd
Voor elke gelegenheid kan je wel een bedankkaart sturen en voor elke gelegenheid is nu een bedankkaart beschikbaar. Op Goededoelenkaartje.nl kan je zelf een bedankkaartje maken dat altijd van toepassing is. Je kan gebruik maken van verschillende voorbeeldkaarten, maar je kan ook zelf een foto uploaden en deze met verschillende kaders en figuren aanpassen totdat de bedankkaart naar je wens is.

Verstuur je kaart meteen
Je kan je bedankkaart ook direct laten opsturen. Ook kan je je bedankkaart naar meerdere mensen sturen en een adressenbestand uploaden. Mocht je ze toch liever persoonlijk adresseren dan kan je een setje kaarten naar je huis laten verzenden en ze zelf op de bus doen. Voor Goededoelenkaartje.nl geldt wel; voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in de bus.

Door te bedanken steun je het goede doel
Als je via Goededoelenkaartje.nl een bedankkaart bestelt help je ook nog eens het goede doel. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met met twaalf verschillende goede doelen waarvan jij er één uit kan kiezen om te steunen. Als jij je kaartje dan steunt, gaat er vijftig eurocent van het door jou betaalde bedrag naar het doel wat jij hebt uitgekozen.

Bedankkaart

Goededoelenkaartje.nl; Bedank iemand en jij krijgt een bedankje van het goede doel.


U kunt niet meer reageren.