Bedankkaartje

Gisteren een groot feest gehad? En ben je vandaag te brak om naar buiten te gaan en om iets te doen? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl en stuur iedereen die op jouw feest is geweest een bedankkaartje. Dat zouden ze fantastisch vinden!

Bedanken

Mensen vinden het fijn om bedankt te worden. Een bedankkaartje ontvangen om te zien dat er aan hen gedacht wordt. Je hebt toch alle tijd. En het fijne is je kan het gewoon in bed doen met je laptop op schoot. Dit is toch een pluspunt van Goededoelenkaartje.nl.

Zelf maken
Je kan het kaartje helemaal zelf maken. Er is een grote collectie aan afbeeldingen en voorbeeldkaartjes te vinden. Om jouw kaart helemaal af te maken kan je ook gebruik maken van de kaders en illustraties. Deze kan je op elk moment er aan toevoegen of juist niet. Het is helemaal aan jou om te bepalen hoe de kaart eruit komt te zien.

Help mee!

Daarnaast steun je ook automatisch een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf grote officiële goede doelen, waaruit jij er één kan kiezen. Per verzonden bedankkaartje gaat er vijftig eurocent naar de door jouw gekozen hulporganisatie. Zo doe je ook nog wat goeds voor de wereld.

bedankkaartje
Stuur iedereen een bedankkaartje via Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.