Bedankkaartjes waar je iedereen blij mee maakt!

Heb je laatst een leuk feestje gehad of wil je iemand bedanken voor de steun? Dan kun je nu unieke bedankkaartjes versturen naar iedereen die je maar wilt bedanken! Op Goededoelenkaartje.nl ontwerp je eenvoudig en snel eigen bedankkaartjes waarmee je de ontvangers zult verblijden.

Persoonlijk
Ontwerp nu zelf unieke bedankkaartjes waarmee je iedereen zult verblijden. Je bedankt iemand voor zijn/haar steun en dit doe je natuurlijk met een persoonlijk kaartje. Kies een voorbeeldkaartje uit de ruime collectie of ontwerp zelf een kaartje. Voeg zelf illustraties toe, verander de achtergrond naar wens en plaats een leuke tekst op het kaartje. Je kunt het kaartje zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Hoe unieker, hoe leuker
Als je een leuke avond achter de rug hebt met diegene die je wilt bedanken en je hebt daar een foto van, is het ook leuk om de foto op het kaartje te uploaden. Dan heb je zeker een persoonlijk bedankkaartje! Plaats er een leuke tekst bij en het kaartje is uniek. Een bedankje is nooit mis, maar hoe unieker, hoe leuker!

Uit je creativiteit
Als je tevreden bent over het ontwerp van het kaartje, kun je het kaartje bestellen. Per bestelde kaart gaat er 0,50 cent naar een goed doel naar keuze. Je bepaalt dus zelf welk goed doel je wilt steunen met jouw bedankkaartje. Niet alleen het ontwerp heb je zelf in de hand, maar je kiest ook zelf een goed doel uit die jij wilt steunen! Ga daarom nu meteen aan de slag en uit je creativiteit!


Leave a Reply