Drank je wel

Kon je na een avondje lekker samen doorzakken niet meer zelf naar huis rijden? Ben je met je ogen op half zeven en je ziel onder je arm de kroeg uitgezet? Wat een ellende.. Gelukkig heb je dan nog altijd die ene trouwe vriend die je thuis brengt, lekker in bed stopt en zorgt dat er een enorm groot glas water voor je klaar staat voor de volgende dag.

 De kater komt later

Als je de volgende dag wakker wordt met een kater waar je U tegen zegt, komt het allemaal weer terug. Zwalkend en struikelend naar huis gebracht worden door een vriend is natuurlijk niet bepaald iets om trots op te zijn. Die vriend verdient een speciaal bedankje. En dan kan je niet met een lullig smsje aankomen. Daarom kan je op Goededoelenkaartje.nl zelf leuke bedanktkaarten maken.

 

Met pijn en moeite

Op Goededoelenkaartje.nl kun je zonder pijn en moeite leuke bedanktkaarten maken. Terwijl je horizontaal in bed blijft liggen om de man met de hamer uit de buurt te houden, kun je op je laptop zo aan de slag. En als je hersenen nog niet klaar zijn voor al te veel creativiteit, biedt Gedoeldoelenkaartje.nl een heleboel leuke kaarten aan die door de beste designers zijn ontworpen.

 

 Aan de slag

Met alle achtergronden, illustraties, kaders en lettertypes kun je zelf leuke bedanktkaarten maken. Ook kun je de kaarten van de designers die op de website staan eigenhandig aanpassen als je zelf wilt.

Per verstuurde kaart op Goededoelenkaartje.nl steun je een goed doel met 50 cent! Dus namens de goede doelen op de website: Bedrankt!


Leave a Reply