Ga je ons verlaten? Wat jammer!

Wat jammer! Is er een collega die jullie gaat verlaten omdat hij of zij naar het buitenland gaat, een ander baan heeft of om een andere reden? Bekijk dan nu bedankkaartjes en maak een origineel bedankkaartje voor je collega om hem of haar te bedanken voor de bijdrage die hij of zij heeft geleverd aan het bedrijf. Op Goededoelenkaartje.nl kun je je eigen bedankkaartje ontwerpen en hierbij kun je ook nog een goed doel naar keuze steunen. Zo help je mensen in landen die het minder hebben en verras je jullie collega met een mooi kaartje!

Origineel bedankkaartje

Maak je bedankkaartje origineel door bijvoorbeeld een leuke teamfoto toe te voegen en zet er een leuke tekst bij. Het kaartje kan je naar eigen smaak maken door ook afbeeldingen en kaders toe te voegen. Zeker weten dat jullie collega verrast zal zijn en een mooie herinnering hieraan zal hebben. Je kunt alle elementen eenvoudig aanpassen zodat je een origineel bedankkaartje kunt ontwerpen.

Goed doel steunen

Op Goededoelenkaartje.nl kun je je wenskaarten helemaal zelf maken en je steunt hierbij ook nog eens een goed doel naar keuze. Je hebt de keuze uit 15 verschillende goede doelen. Bij elk wenskaartje die je stuurt, gaat er 50 eurocent naar een zelf gekozen goed doel.

 

 

 

 

 

 

Doe je inspiratie op Kaartblog.goededoelenkaartje.nl voor jouw originele wenskaartjes!


Leave a Reply