Je wordt bedankt!

Leuke verjaardag gehad? Gezellige avond? Mooi cadeau? Goede vriendschap? Fijne steun? Of gewoon omdat het kan. Wat is jouw reden om iemand een keertje extra te bedanken?
Stuur diegene die het verdiend een leuk bedankt kaartje om te bedanken voor zijn of haar aanwezigheid.

Een goede vriend
Op Goededoelenkaartje.nl kun je een leuk bedankt kaartje maken om extra blijk van je waardering te geven. Bedankt voor het invallen! Bedankt voor je steun! Bedankt voor je vriendschap! Naast Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag is er geen dag om een goede vriend, vriendin, buurman of collega eens extra in het zonnetje te zetten. Vandaag is die dag gekomen.

Zo gepiept
Het maken van een bedankt kaartje is niet ingewikkeld. Dankzij het ruime assortiment op Goededoelenkaartje.nl heb je veel keus uit verschillende bedank kaartjes. En naast die keus ook heel veel speling. Is de kleur, achtergrond of tekst niet geheel naar wens? Dan kun je deze zonder moeite aanpassen.  Heb je de kaart vandaag voor drie uur gemaakt, dan ligt deze de volgende dag nog bij de gelukkige ontvanger in de brievenbus.

Jij ook bedankt
Als je hebt besloten een bedankt kaartje via Goededoelenkaartje.nl te sturen, steun je ook meteen een zelf gekozen goede doel. Je hebt keuze uit vijftien verschillende fantastische goede doelen, waar €0,50 per verzonden kaart naartoe gaat. Dus namens alle goede doelen op Goededoelenkaartje.nl: bedankt!


Leave a Reply