Kleine bedankkaartjes voor een leuke dag

De paasdagen zitten er weer op. De meeste mensen hebben lekker veel gegeten, gelachen en met de familie de dagen doorgebracht. De brunch was overheerlijk en de sfeer was top. Wil je de mensen graag bedanken voor de brunch en voor hun aanwezigheid? Stuur dan kleine bedankkaartjes via Goededoelenkaartje.nl naar diegene die je wilt bedanken!

Uniek is het zeker
Wil jij laten weten dat je een super gezellige paasdag hebt gehad? Dan is een klein bedankkaartje niet te missen. Hiermee kun je iemand bedanken en als je een bedankkaartje ontvangt, is dat natuurlijk extra leuk. Zie het als een soort waardering. Niemand zal een bedankkaartje niet op prijs stellen en het juist leuk vinden dat je zoiets geeft/opstuurt. Niet veel mensen sturen een bedankkaartje, dus uniek is het zeker!

Laat je gevoel spreken
Wat zet je nou precies in de kleine bedankkaartjes? Dat je diegene wilt bedanken natuurlijk! Klinkt erg voor de hand liggend, maar hoe bedank je iemand op de juiste manier? Door de vertellen hoe je de dag of dagen hebt ervaren en dat je het erg naar je zin hebt gehad. “Laat je gevoel spreken”, zegt men dan. Dus kan je niet meer stoppen met het praten over hoe leuk je het hebt gehad, begin dan met het ontwerpen van de kleine bedankkaartjes!

Meteen met de post mee
Heb je de leuke, maar kleine bedankkaartjes ontworpen, dan kun je deze makkelijk bestellen. Verstuur de bedankkaarten direct of laat het kaartje eerst bij je thuis bezorgen. Alles is mogelijk en je hebt het allemaal zelf in de hand. En het mooie van het kaartje is, je steunt ook nog eens één van de goede doelen!


Leave a Reply