Wil je iemand bedanken? Verstuur een bedankkaartje!

Heb je een leuke avond achter de rug en wil je diegene bedanken? Heb je hulp gekregen met je huis verbouwen? Of heb je spontaan een bos bloemen ontvangen van iemand? Stuur dan nu leuke bedankkaartjes op naar de mensen die je hebben geholpen of verrast. Als bedankje voor het lieve gebaar van een ander, kun je een mooi bedankkaartje terug sturen.

Bedankt
Bedankkaartjes zijn meestal persoonlijk. Jij wilt tenslotte iemand bedanken voor wat hij/zij heeft gedaan voor je. Daarom kun je op Goededoelenkaartje.nl prachtige bedankkaartjes ontwerpen die geheel naar wens zijn en je kunt ze zo persoonlijk maken als je zelf wilt. De kaartjes zullen dus geheel in eigen stijl de deur uit gaan en je kunt de ontvanger nogmaals bedanken voor de leuke tijd of hulp.

Verrassing!
Zoals gezegd kun je de bedankkaartje helemaal zelf ontwerpen. Je kunt kiezen voor een standaard bedankkaart of je maakt het kaartje helemaal zelf. Als je kiest voor de standaard kaartjes, kun je deze alsnog hier en daar aanpassen. Ook kun je een eigen foto uploaden die bijvoorbeeld de avond waarvoor je diegene wilt bedanken, is gemaakt. Verder kun je leuke illustraties toevoegen en een leuke tekst. Je zult diegene dus erg verrassen met een leuke bedankkaart.

Direct versturen of even wachten?
De bedankkaartjes kun je ook direct versturen na het ontwerpen. Upload het adres van diegene waar je het naar wilt sturen en het kaartje wordt meteen met de post mee gestuurd! Als je het kaartje zelf wilt geven of zelf op de post wilt doen, kan dit natuurlijk ook. Je hebt alles zelf in de hand en je bepaalt het ontwerp en manier van versturen helemaal zelf. Bedanken is nog nooit zo leuk geweest!


Leave a Reply