Een lieve beterschapskaart

Als iemand in het ziekenhuis ligt zie je vaak op zijn of haar kamer een overvloed aan kaarten. Dit maakt de kamer lekker vrolijk en het ziek zijn wat minder erg. Het is voor de zieke fijn om een kaartje met beterschapwensen te krijgen en te weten dat iemand aan je denkt en met je meeleeft.

Verras de zieke
Ken jij ook iemand die ziek is? Of iets gebroken heeft? Dan is het leuk om een beterschapskaart te versturen en zo diegene een beetje op te vrolijken. Op Goededoelenkaartje.nl  kun je uit een uitgebreide collectie kaarten kiezen. Je kunt de kaart zo maken dat het een persoonlijke kaart is voor de ontvanger. Dit kun je doen door leuke illustraties, kaders en figuren aan de kaart toe te voegen. Ook kun je een mooie foto op de voorkant van de kaart zetten en degene voor wie de kaart is extra verrassen met je zelf ontworpen beterschapskaart!beterschapskaart

Help een ander
Met elk kaartje wat je via Goededoelenkaartje.nl verstuurt gaat er € 0,50 naar een door jou gekozen goede doel. Zo kun je doormiddel van een leuke beterschapskaart te versturen ook bijvoorbeeld arme kindjes in Afrika een klein beetje helpen.

Stuur een leuke beterschapskaart op Goededoelenkaartje.nl en steun daarmee het goede doel!


Leave a Reply