Beterschapskaartje

Een beterschapskaartje maken is niet iets wat je vaak wilt maken. Zoiets blijft toch een serieuze aangelegenheid. Wat je kunt doen is deze kaart zo speciaal en persoonlijk mogelijk maken. Maak je beterschapskaartje via Goededoelenkaartje.nl en steun meteen een goed doel.

Het gebeurt ons allemaal weleens dat een vriend, vriendin of familielid ziek is. Dit kan iedereen overkomen. Om diegene toch een beetje op te vrolijken kun jij een mooi beterschapskaartje maken en versturen. Via Goededoelenkaartje.nl krijg je de mogelijkheid om een mooi beterschapskaartje te maken. De collectie bestaat zowel uit grappige (bijvoorbeeld bij de griep) maar ook serieuze beterschapskaarten.

Je maakt niet alleen een beterschapskaartje voor je vriend, vriendin of familielid, maar je steunt tegelijkertijd een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met een aantal van de bekendste goede doelen in Nederland. Jij kunt kiezen uit één van deze goede doelen, maar je kunt ook er voor kiezen om een kaartje te sturen namens alle deelnemende doelen. De opbrengst gaat dan naar al deze goede doelen.

Hieronder vind je een aantal leuke voorbeelden van beterschapskaartjes. Laat je inspireren en neem daarna een kijkje op Goededoelenkaartje.nl.

 

beterschapskaarten


Leave a Reply