Een beterschapskaart maken doe je zelf

Afgelopen weken hoorde je niets anders dan gesnotter en gehoest om je heen. De meeste mensen zijn ook dit jaar weer getroffen door de griep. En wat is er nou leuk om te krijgen als je ziek in bed ligt? Juist, een zelfgemaakte beterschapskaart.

Persoonlijke beterschapwens
De meeste mensen halen een kaartje bij de winkel en doen deze op de post. Maar het is natuurlijk ook leuk om een persoonlijk kaartje op te sturen, vooral als iemand ziek is en een persoonlijke beterschapswens kan gebruiken. Daarom kun je op Goededoelenkaartje.nl zelf een beterschapskaart maken en na het ontwerpen direct versturen.

Uit je creativiteit
Je kunt kiezenĀ  uit de standaard beterschapskaarten of je kunt helemaal zelf een uniek kaartje ontwerpen. Het is maar net wat je zelf wilt! Uiteraard is een uniek beterschapskaartje ontvangen heel leuk en wie weet wordt de ontvanger er vanzelf beter door! Het toevoegen van leuke illustraties en achtergronden is allemaal mogelijk. Als een bepaald punt nog niet geheel naar wens is, pas het dan zelf aan! Je kunt al je creativiteit kwijt op de beterschapskaart.

Meerdere mensen verblijden
Door op Goededoelenkaartje.nl een beterschapskaart te bestellen, maak je niet alleen je zieke vriend of vriend blij, je steunt ook nog eens een goed doel! Per bestelde kaart gaat er 0,50 cent naar een goed doel. Het goede doel kun je zelf uitkiezen. Dus je kunt niet alleen zelf bepalen hoe het kaartje eruit komt te zien, ook het goede doel kies je zelf uit.

Wil jij een beterschapskaart maken en tegelijkertijd een goed doel steunen? Ga dan nu aan de slag en maak zelf een persoonlijk kaartje!


Leave a Reply