Een beterschapskaart waar iedereen beter van wordt!

In de winter hoor je vaak mensen snotteren en hoesten. Veel mensen melden zich ziek op het werk of bezoeken regelmatig het ziekenhuis. Je kunt mensen die ziek zijn niet blij maken met allerlei lekkernijen, maar een leuke beterschapskaart daarentegen wel!

Originele beterschapskaart
Er zijn verschillende beterschapskaarten te vinden, maar het is natuurlijk leuker als je een originele kaart kan geven. Een originele kaart vind je niet in de winkel, die kun je zelf ontwerpen op Goededoelenkaartje.nl. Sommige mensen vinden het ontwerpen ingewikkeld klinken, maar door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie heb je binnen een paar minuten een origineel kaartje ontworpen. Hierdoor wordt het aanpassen makkelijker en het kost weinig tijd.


Twee partijen blij maken

Als je een unieke beterschapskaart ontwerp en bestelt op Goededoelenkaartje.nl steun je ook meteen één van de goede doelen. Je kunt zelf het goede doel uitkiezen die je wilt steunen. Je kunt dus twee partijen blij maken met jouw zelf ontworpen beterschapskaart, je zieke vriend/vriendin en een goed doel!

Ken je iemand die een beterschapskaart kunt gebruiken? Ontwerp deze dan nu!


Leave a Reply