Feel better met een beterschap kaartje!

voorbeeld beterschap kaartjes

 

De laatste tijd zijn een paar vriendinnen grieperig. De ene heeft buikpijn, de andere heeft last van hoofdpijn en koorts en de andere is weer super verkouden. Het grappige is ook nog eens, alle drie balen ze enorm van hun ziekte. Het is namelijk zo dat we gepland hebben om van de week te gaan snowboarden en de meiden zijn zo ziek dat ze niet mee kunnen. Aan mij de taak om als goede vriendin de meiden op te vrolijken met een leuk beterschap kaartje via Goededoelenkaartje.nl.

Happy
Via Goededoelenkaartje.nl maak ik niet alleen mijn vriendinnen blij, maar steun ik ook een goed doel naar keuze. Deze website werkt namelijk samen met de bekendste goede doelen in Nederland. Hierbij kun je denken aan het Wereld Natuur Fonds of Amnesty International. Mijn keuze was snel gemaakt, ik als natuurliefhebber koos natuurlijk voor het Wereld Natuur Fonds. Voor ieder kaartje dat je maakt doneert Goededoelenkaartje.nl een bedrag van € 0,50 gedoneerd aan het WNF. En aangezien ik een beterschap kaartje of drie had gemaakt, werd er dus € 1,50 gedoneerd.

Uiteindelijk waren mijn vriendinnen zo blij met de kaartjes dat ze zich stukken beter voelden en toch  meekonden snowboarden. Dit was natuurlijk super! Zij waren natuurlijk niet als enige blij, ook ik was gelukkig met mijn donatie aan het WNF. Eind goed, al goed!

Hiernaast kun je de drie kaartjes zien die ik voor mijn vriendinnen op Goededoelenkaartje.nl heb gemaakt! Maak daarna zelf een lief beterschap kaartje voor jouw vriend of vriendin!


Leave a Reply