Hatsjoeeee!

Soms raak je iets te overmoedig in het lekkere weer waardoor je in je net iets te korte broek toch nog kou vat. Nog erger is dat je vervolgens met dit heerlijke weer ziek in bed ligt! Wat zou op dat moment een ondersteunend kaartje om je beterschap te wensen van enkele dierbaren wonderen doen…

 

Ziekte komt te paard en gaat te voet

Terwijl iedereen op het strand ligt, in het park aan het eten is en op het balkon aan het zonnen vind jij je troost in al die kaartjes op je beterschap te wensen die je van iedereen ontvangen hebt. Zo kom ook jij weer er bovenop. Dus stuur al je vrienden snel richting Goededoelenkaartje.nl vanaf waar ze een enorm leuk beterschapskaartje kunnen sturen.

Zo gezond als een vis in het water

Dankzij alle mentale steun van iedereen ben je binnen no time weer gezond van lijf en leden. Dan kan je lekker mee naar het strand en zwemmen in de zee. Heerlijk!

En het mooiste van alles is, dat met het versturen van een kaartje van Goededoelenkaartje.nl je een goed doel naar keuze, met keuze uit de goede doelen van de website, steunt met 50 cent per verzonden kaart! Dat is nog eens een gezond verstand gebruiken.

 

Stuur een kaartje om iemand beterschap te wensen vanaf Goededoelenkaartje.nl, daar wordt je zelf ook een beter mens van!


Leave a Reply