Ziek? Beterschap!

Heeft er iemand in je omgeving ook zo’n herfstgriepje? Dat komt vast door de weerwisseling! Rond deze tijd worden mensen gauw ziek en hebben griep, koorts, verkouden, noem het maar op! Wens degene veel sterkte met je zelfgemaakte kaartje! Op Goededoelenkaartje.nl staat duidelijk uitgelegd hoe jij je eigen kaartje kunt maken. Het mooie hiervan is dat je ook nog een goed doel kunt steunen naar eigen keuze.

Eigen beterschapskaartje maken

Maak zelf een beterschapskaartje voor de zieke! Maak het zelf helemaal creatief en vrolijk degene op met jouw bijzondere kaartje! Kies allereerst een goed doel en kies vervolgens een eigen foto. Je kunt ook een design kiezen uit ons collectie en voeg daarna teksten en afbeeldingen toe. Alle elementen die je gebruikt zijn eenvoudig te verwijderen, verschuiven, groter te maken of kleiner, toe te voegen zodat je een bijzonder kaartje naar eigen smaak kunt maken. Ga er mee aan de slag en maak er wat moois van!

Goededoelenkaartje.nl

Maak je kaartje op Goededoelenkaartje.nl en steun een goed doel naar keuze! Je kunt kiezen uit de 15 goede doelen waaronder War Child, Hartstichting, WWF en nog veel meer! Bij elk kaartje die je verstuurd gaat er 50 eurocent naar een zelf gekozen goed doel. Op deze manier wens je je familie of vrienden veel sterkte en help je de mensen die het minder goed hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste combinatie van een wenskaartje sturen en een goed doel steunen vind je op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply