Condoleance

Als er iemand in je familie of kennissenkring is overleden, dan volgt er altijd een vervelende periode. Er moet aan zoveel dingen gedacht worden een veel dingen worden geregeld en je bent erg verdrietig. Je wilt de overleden persoon een uitvaart geven naar zijn of haar wens. Dit kun je doen door een condoleance kaart te versturen helemaal in persoonlijke stijl.

Een persoonlijke kaart
Op Goededoelenkaartje.nl is er een uitgebreide keuze uit condoleance kaarten. Je kan de kaart doormiddel van kaders, illustraties en figuren helemaal in de stijl maken van de overleden persoon. Zo kan je hem of haar een mooi afscheid geven.

Makkelijk versturen
Als je helemaal tevreden bent over de kaart dan kan je de gegevens van alle geadresseerde invullen. Dan worden de condoleance kaarten automatisch verstuurd naar die personen. Wil je de kaarten liever zelf op de bus doen, dan kan dat ook. Dan laat je de kaarten eerst in een pakketje naar je huis verzenden.

condoleanceSteun het goede doel
Bij elke bestelde kaart op Goededoelenkaartje.nl gaat er € 0,50 naar het goede doel. Je kunt zelf bepalen naar welk goede doel het geld gaat, er kan een keuze gemaakt worden uit dertien goede doelen. Had de overledene bijvoorbeeld een zwak voor arme kindjes in ontwikkelingslanden? Dan is het een goed idee om voor War Child of Unicef te kiezen.

Steun met condoleance kaarten het goede doel op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply