Condoleancekaart

Condoleancekaart_JozefEen condoleancekaart valt altijd zwaar, net als onze wereld. Het kan namelijk een zware plek zijn om te leven, maar gelukkig is het ook een prachtig huis die niet alleen voor zichzelf maar ook voor ons, de mensheid, zorgt. Goededoelenkaartje.nl staat klaar voor iedereen!

Voor elke ziel die naar de hemel stijgt, wordt er ook weer iemand geboren. Dit is de kracht van onze natuur. Maar een verlies is altijd zwaar, daarom hebben we een condoleancekaart, zodat we de naasten van de overledene kunnen steunen.

Een condoleancekaart is niet alleen een kaart ter medeleven, maar ook een steunpilaar waar de naasten hun verdriet in kunnen uitputten. Ze weten dat er iemand is die voor hun klaar staat, hun wil steunen en dat er iemand is waarop ze mogen terugvallen.

Een condoleancekaart is zo veel meer dan alleen een bericht van deelneming, het staat ook voor liefde, kracht en kwetsbaarheid. Het toont de ontvanger dat je open staat voor diegenes verdriet. Eén van de mooiste gebaren die je kan maken in een zwarte tijd zoals deze.

Goededoelenkaartje.nl, het kaartje dat net iets meer is.


Leave a Reply