Een schouder om op te huilen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met al die gevaren, nare ziektes en het chaotische verkeer in deze grote loopt het wel eens vervelend af. En wat is het verschrikkelijk om iemand om wie je geeft te verliezen. Je verliest een stukje van jezelf en dat gun je niemand. Als iemand een dierbare verliest verdient diegene alle steun die je maar kunt bieden.

 

Een mooie kaart

Het is altijd een lastige situatie, iemand verliest een dierbare, hoe ga je daarmee om? Soms is het lastig om te laten weten dat je aan diegene denkt. Maar zoveel woorden zijn niet nodig, het gaat om het mooie gebaar. Stuur daarom een mooie condoleance
kaart. Dit is een fijn gebaar om te laten weten dat je aan iemand denkt en je er voor diegene bent. Kies op Goededoelenkaartje.nl een condoleance kaart uit en pas deze naar eigen voorkeur aan. Ben je het niet eens met de tekst, achtergrond of plaatje? Je kunt alles naar wens eigenhandig aanpassen.

 

Het bieden van troost

Een condoleance kaart is fijn om te ontvangen. Fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt en dat je gesteund wordt. Met het sturen van een condoleance kaart kan ook voor jezelf fijn zijn, je kunt op deze manier afscheid nemen van iemand die veel voor je heeft betekent. Goededoelenkaartje.nl helpt mensen door lastige periodes heen. Niet alleen diegene aan wie je de condoleance kaart stuurt maar door het versturen van een kaart via Goededoelenkaartje.nl steun je een goed doel dat je kunt kiezen uit een van de vijftien goede doelen op Goededoelenkaartje.nl.

 

Heel veel sterkte namens Goededoelenkaartje.nl!


Leave a Reply