Laat zien dat je meeleeft

Hoe vervelend het ook is, een condoleancekaartje sturen moet soms gebeuren. Het kaartje zal de pijn van de nabestaande niet doen vergeten, maar het is wel een goede manier om te laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Op Goededoelenkaartje.nl heb je keuze uit een groot assortiment mooie condoleancekaarten, maar je kunt er ook voor kiezen om een eigen ontwerp te maken. Behalve dat je de familie een hart onder de riem steekt, steun je ook nog eens een goed doel.

Standaardkaart of zelf ontwerpen?
Omdat een condoleancekaartje een heel persoonlijk bericht geeft, is het voor sommige mensen moeilijk om zelf een mooie tekst te maken en kiezen begrijpelijk voor een standaardkaart. Weet jij wel heel goed wat je de nabestaanden wilt vertellen, dan kun je heel gemakkelijk je eigen kaart maken. Dit doe je door een standaardkaartje aan te passen of door met een blanco kaart te beginnen en deze helemaal zelf vorm te geven. Hoe je dit precies doet, wijst zich vanzelf op Goededoelenkaartje.nl!

Steun twee goede doelen
Niet alleen bewijs je een laatste eerbetoon aan de overleden persoon, je kunt ook nog eens een goed doel steunen. Er is keuze uit vijftien goede doelen. Grote kans dus dat er een goed doel bij zit waar de overleden persoon en jij achter stonden.condoleancekaartjeDe mooiste en persoonlijkste kaartjes vind/maak je op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply