Bedreigde diersoort op de (goede doelen) kaart

Ben jij toevallig gek van de reuzenpanda of de zwarte neushoorn? Of herken je jezelf of een vriend in een orang-oetan? Stuur dan, voor welke leuke gelegenheid dan ook, eens een leuk goede doelen kaartje met deze dieren in de hoofdrol. Behalve dat de ontvanger hier een vrolijk gevoel van krijgt, help je ook nog eens de dieren op het kaartje. Op Goededoelenkaartje.nl gaat van elk verstuurd kaartje 50 cent naar één van de 15 goede doelen die je zelf uit kiest!Goededoelenkaartje dieren

Waarom geen gewoon kaartje?
Waarom niet een gewoon kaartje versturen? Omdat de bovengenoemde diersoorten heel verschillend zijn maar één ding gemeen hebben: ze worden alle drie bedreigd. Het is dus een hele makkelijke manier om een kleine bijdrage te leveren aan het voortbestaan van deze en nog vele andere, mooie dieren.

Fluitje van een cent
Een goede doelen kaartje maken is een fluitje van een cent. Op Goededoelenkaartje.nl kies je jouw goede doel, in dit geval het WWF. Vervolgens klik je op ‘ kies uit collectie’ en selecteert de categorie ‘dieren’. Je kiest hier één van de vele leuke en lieve goede doelen kaartjes. Indien gewenst is het mogelijk om een mooi kader, leuke illustraties en een passende tekst toe te voegen.

Is het kaartje helemaal naar wens, dan kun je de kaart versturen. Je maakt nu niet alleen de ontvanger gelukkig maar draagt ook een stukje bij aan een betere wereld!

 

 

 

Zet de wereld op de kaart met Goededoelenkaartje.nl

 


Leave a Reply