Steun heel gemakkelijk jouw dieren

Steeds meer diersoorten worden bedreigd door onder andere ontbossing, stroperij en klimaatverandering. Gelukkig zijn er een aantal goede doelen die deze dieren beschermd. Voorbeelden van deze goede doelen zijn stichting AAP en het WWF. Zij zetten zich dagelijks in om dieren overal ter wereld een zo goed mogelijke habitat te geven. Dit kunnen ze natuurlijk niet alleen. Daar hebben ze jouw hulp voor nodig! Op Goededoelenkaartje.nl kun je heel gemakkelijk vrijblijvend 1 van de goede doelen steunen om iets voor de dieren in de wereld te doen.

Vrijblijvend en eenmalig
Op Goededoelenkaartje.nl zijn een heleboel verschillende soorten kaarten te versturen. Bijvoorbeeld uitnodigingen, geboortekaartjes en bedankkaartjes. Behalve dat het hele leuke kaarten zijn steun je goede doelen en dus de dieren. Van elk verzonden kaartje gaat namelijk 50 cent naar het door jou gekozen goede doel. Hier zitten verder geen extra kosten aan verbonden en is eenmalig.

Ontwerp zelf een kaartje
Behalve dat je uit het uitgebreide assortiment kan kiezen op Goededoelenkaartje.nl is het ook mogelijk om zelf een kaart te maken. Plaats bijvoorbeeld de dieren die jouw goede doelen steunen op de voorkant van het kaartje dat je ontwerp of plaats een leuke foto van jezelf op het kaartje, het ligt er net aan wat voor soort kaartje je ontwerpt natuurlijk. Wat voor kaartje je ook kiest of ontwerpt, het is allemaal heel gemakkelijk aan te passen met de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie.

goededoelen dieren kaartje

Steun heel simpel jouw goede doelen om jouw favoriete dieren te beschermen op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply