Doopkaart

Als een kind gedoopt wordt is dat iets speciaals. Dat wil je natuurlijk delen met jouw familie en vrienden. Stuur daarom al jouw geliefden een doopkaart via Goededoelenkaartje.nl en steun automatisch het goede doel.

Zelf maken
Op Goededoelenkaartje.nl kan je jouw eigen doopkaart maken. Er is een grote collectie aan afbeeldingen over dopen, die je op jouw kaart kan plaatsen. Daarnaast kan je er ook nog een leuk kadertje aan toevoegen om jouw doopkaart compleet te maken. Ook is er plek om jouw eigen tekst op de kaart te schrijven in het lettertype en in de kleur die jij wilt.

Eigen foto

Op jouw eigen gemaakte doopkaart kan je ook een foto uploaden. Het enige wat je dan hoeft te doen is een leuke foto maken. De foto hoeft natuurlijk niet perse van jouw dochter of zoon te zijn, je kan ook een andere foto of plaatje uploaden die jij leuk vind. Het maakt niet uit wat je doet want het kan allemaal bij Goededoelenkaartje.nl.

Het goede doel
Naast het versturen van jouw doopkaart naar familie en vrienden steun je ook nog eens een goed doel naar keuze. Er zijn twaalf verschillende goede doelen waaruit je kan kiezen. Is het te moeilijk om één hulporganisatie te kiezen, dan steun je toch gewoon alle deelnemende goede doelen. Per verzonden doopkaartje gaat er €0,50 naar de door jouw gekozen hulporganisatie.

Wil jij dat het dopen van jouw kind nog specialer wordt? Ga dan naar Goededoelenkaartje.nl voor jouw doopkaart en steun het goede doel!


Leave a Reply