Een geboorte van een baby’tje? Stuur een felicitatiekaart!

Ben jij onlangs oom geworden van een lief neefje, oma geworden van een prachtig meisje of heb je er soms een babybuurjongetje bij gekregen? Stuk voor stuk goede redenen om een felicitatiekaart te sturen om de gelukkige ouders te feliciteren met de geboorte van hun mooie kindje. Kies op Goededoelenkaartje.nl een geboorte felicitatiekaart, er is keuze genoeg!

50 Cent
Behalve dat je de ouders van het kindje laat zien hoe blij je voor ze bent, steun je ook een goed doel! Op Goededoelenkaartje.nl gaat namelijk van elk verstuurde kaartje 50 cent naar een door jou gekozen goede doel. Er is keuze uit zeer veel variërende goede doelen. Van het Oranje Fonds tot SOS kinderdorpen. Er zit dus altijd wel een goed doel bij die jij door het versturen van een geboorte felicitatiekaart kunt helpen.

Een geboorte felicitatiekaart uitzoeken of maken?
Je vindt de geboorte felicitatiekaart door naar Goededoelenkaartje.nl te gaan, je goede doel te kiezen, op ‘Kies uit collectie’ te klikken, het kopje felicitatie te selecteren en naar pagina 9 en 10 te gaan. Hier staan hele leuke voorbeelden van de geboorte felicitatiekaarten. Mocht de kaart nog niet helemaal naar smaak zijn, dan kun je hem zelf perfectioneren en de gebruiksvrGeboorte felicitatiekaartiendelijke kaarten applicatie.

Wat je ook kunt doen is, nadat je jouw goede doel hebt gekozen, op de button ‘ Kies eigen foto’ klikken. Het is dan mogelijk om een eigen foto/plaatje te uploaden en hiermee een hele persoonlijke leuke geboorte felicitatiekaart mee te maken. Voeg bijvoorbeeld een leuk kader, mooie tekst en grappige illustraties toe. Dit alles is heel simpel te doen op Goededoelenkaartje.nl.

 geboorte felicitatiekaart

 

 

 

 

 

 

 

 

Iemand feliciteren met de geboorte van hun kind doe je met een felicitatiekaart op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply