Felicitatie geboorte

Is er een van jouw naasten bevallen? En wil jij een leuke felicitatie geboorte kaart sturen? Ga dan snel naar Goededoelenkaartje.nl want dan steun je ook nog eens een goed doel naar keuze. Hierdoor wordt de felicitatie van de geboorte Felicitatie geboortenog specialer.

Op Goededoelenkaartje.nl heb je een grote collectie aan felicitatie geboortekaarten. Er zit er vast wel eentje tussen die jij helemaal perfect vindt voor jouw geliefde die een baby’tje gekregen heeft.

Als je een afbeelding gekozen hebt, kan je er allerlei figuurtjes of een kadertje aan toevoegen. Nu wordt de felicitatie geboorte kaart nog leuker om te krijgen. Daarnaast kan je ook nog een leuke geboortetekst aan het geheel toevoegen en jouw wens voor het kind en/of de ouders laten merken. De tekst kan in verschillende lettertypes, groottes en kleuren worden geplaatst.Felicitatie geboorte

Als je een felicitatie geboorte kaart stuurt naar de gelukkige, steun je ook automatisch een goed doel. Er zijn twaalf verschillende hulporganisaties die jij een handje kan helpen in deze moeilijke periode. Met elke verzonden felicitatie geboorte kaart gaat er vijftig eurocent naar het gekozen goede doel. Kan je niet kiezen? Dan kan je ook alle goede doelen steunen.

Ga nu dus snel naar Goededoelenkaartje.nl en stuur de gelukkige een felicitatie geboorte kaart.
Felicitatie geboorte


Leave a Reply