Feliciteer en help tegelijk

Geboorte felicitatie kaartjeDe Zwitsal geur hangt in de kamer terwijl de Nijntje mobiel een zacht muziekje afspeelt. Iedereen in de kamer praat wat zachter, sommige fluisteren zelfs. Weer andere nemen een slokje van hun koffie of een hapje van hun gebak. Er heerst een hele gelukkige sfeer, er is namelijk een kindje geboren! Wat is er dan leuker dan om de trotse ouders te feliciteren door middel van een origineel en leuk felicitatiekaartje?

Persoonlijke felicitatie
Op Goededoelenkaartje.nl staat een grote collectie van de leukste en liefste felicitatiekaartjes. Kun je niet kiezen? Ontwerp dan je eigen kaartje zodat hij helemaal aan jouw wensen voldoet. Kies een bestaand ontwerp en verander bijvoorbeeld het kader, voeg een illustratie toe en plaats een leuke eigen tekst. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen foto te uploaden en deze tot een leuke kaart om te toveren. Wees dus creatief en maak een heel persoonlijke felicitatie.

Twee vliegen in 1 klap
Behalve dat je een heel leuk kaartje maakt steun je ook nog eens een goed doel! Twee vliegen in een klap. Als je via Goededoelenkaartje.nl een kaartje verstuurd gaat er altijd 0,50 naar 1 van de 15 goede doelen. Zo is er bijvoorbeeld keus uit Unicef en het KWF. Het gedoneerde geld zit al inbegrepen bij de prijs. Je betaalt dus niet extra!


Leave a Reply