Een persoonlijke felicitatiekaart versturen

Heb je over een paar dagen een verjaardagsfeestje, heeft je broer een kindje gekregen of heeft je goede vriendin haar rijbewijs gehaald, stuur dan een leuke felicitatiekaart! Je kunt een kaartje kopen in de winkel, maar het is natuurlijk leuker om een persoonlijk kaartje te geven om iemand blij mee te maken.

Feestelijk genoeg?
Een unieke felicitatiekaart versturen kun je tegenwoordig snel en makkelijk doen. Op Goededoelenkaartje.nl kun je door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie gemakkelijk zelf een kaartje ontwerpen. En het leuke hieraan is, je kunt ook een leuke foto uploaden en deze plaatsen op de voorkant. Daarna kun je nog allerlei feestelijke items toevoegen, de achtergrond veranderen of een leuke kader om de foto plaatsen. Alle mogelijkheden staan open en kunnen allemaal aangepast worden. Is het kaartje na jouw zeggen nog niet feestelijk genoeg, voeg  dan nog meer leuke illustraties toe aan het felicitatiekaartje.
Persoonlijk geven of versturen
Een persoonlijk kaartje geven en ontvangen is origineel, vooral omdat je het zelf hebt ontworpen en je er tijd aan hebt besteed. En het leuke hiervan is dat het weinig tijd heeft gekost en dat de felicitatiekaart uniek en naar wens is. Een felicitatiekaart versturen kun je direct doen na het bestellen van het kaartje, maar je kunt het kaartje ook persoonlijk versturen of geven. Het versturen van een felicitatiekaart is al een mooi gebaar, maar per elk besteld kaartje, gaat er 0,50 cent naar een goed doel. Het zijn dus twee gebaren in één en je maakt beide partijen er blij mee. Zelf een kaartje ontwerpen en de felicitatiekaart versturen, doe je dus gemakkelijk en snel, op Goededoelenkaartje.nl!
Maak nu zelf een felicitatiekaartje op Goededoelenkaartje.nl en steun één van de goede doelen!


Leave a Reply