Feliciteer via een persoonlijk kaartje

Terwijl bijna heel Nederland bezig is met de Elfstedentocht kunnen alle kinderen van groep acht maar aan één ding denken: de CITO toets. Hebben ze het goed gedaan? Wordt het de havo of misschien wel vwo? Het duurt nog even voor de uitslag bekend is, maar ongeacht de uitslag heeft iedereen heel erg zijn best gedaan. Dit verdient een felicitatie! Wat is er leuker en makkelijker dan een mooi, zelf ontworpen felicitatiekaart te sturen?Collecte bus met kaartje

Steun jouw goede doel
Wil je behalve jouw neefje, broertje of buurmeisje feliciteren ook nog iets goeds voor de wereld doen? Dat kan heel eenvoudig. Als je op Goededoelenkaartje.nl jouw kaartje laat verzenden, gaat er van elk kaartje 50 cent naar een goed doel. Welk goede doel? Die keuze is aan jou!  Er is keuze tussen 15 verschillende goede doelen, grote kans dus dat er één tussen zit die bij jou past.

Ontwerp helemaal zelf
Nadat je een goed doel hebt gekozen, is het tijd om een leuk kaartje uit te zoeken. Wil je graag een mooie kaart uit de uitgebreide kaartencollectie of ontwerp je het kaartje graag zelf? Dit kan heel gemakkelijk door een foto/plaatje te uploaden, een persoonlijke tekst te plaatsen en bijvoorbeeld leuke illustraties en een kader toe te voegen. Wacht dus niet langer en zoek/maak een leuk kaartje op Goededoelenkaartje.nl. Zo maak je niet alleen de ontvanger blij maar steun je ook nog eens een goed doel!

Goededoelenkaartje.nl. Kies uit het grote assortiment en steun een goed doel


Leave a Reply