Oeps, verjaardag vergeten?

Stel je voor: je meldt je aan op Facebook en tot je grote schrik zie je dat een goede vriend morgen zijn verjaardag viert. Alleen een klein probleempje, je hebt al iets anders en kan dus niet langskomen. Dit is best lullig, met een felicitatie op zijn Facebookpagina kom je er niet van af. Wat wel een hele leuke oplossing is, is om op Goededoelenkaartje.nl een leuke felicitatie te verzenden. Dit is niet alleen super attent, je steunt ook nog eens een door jou gekozen goede doel.

Heel persoonlijke goede doelen kaarten
Op Goededoelenkaartje.nl kun je uit een van de leuke verjaardags goede doelen kaarten kiezen of zelf goede doelen kaarten maken. Wat natuurlijk ook kan is om een bestaande kaart aan te passen naar je eigen wensen. Zo kun je het kaartje een hele persoonlijke tint geven en wordt het nog leuker. Aanpassing die je kunt doen aan de goede doelen kaarten zijn bijvoorbeeld het toevoegen van een leuk kader of het plaatsen van illustraties en een leuke, persoonlijke tekst.

16 Goede doelen

Voor je een kaartje kan kiezen/ontwerpen, kies je welk goede doel jij wilt steunen. Er is totaal keuze uit 16 verschillende goede doelen, variƫrend van het WWF tot het Oranje Fonds.
Van alle goede doelen kaarten die worden verstuurd wordt er 50 cent gedoneerd aan het door jou gekozen goede doel. Dit is geheel vrijblijvend en eenmalig, je zit dus nergens aan vast.

Precies op de goede dag bezorgGoede doelen kaartjet
Nadat je het goede doel gekozen hebt en uit de goede doelen kaarten je keuze hebt gemaakt kun je het kaartje laten versturen naar de jarige job. Doe je dit voor 15:00 dan gaat het kaartje dezelfde dag nog op de post en komt precies op de goede dag aan. Maak dus niet alleen je vriend blij, maar steun ook nog eens een goed doel! Twee vliegen in 1 klap dus.

 

 

 

De leukste goede doelen kaarten vind je op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply