Kerstkaarten met foto

Een kerstkaart krijgen is super leuk. Er wordt aan je gedacht. Rond deze gezellige dagen zie je hoeveel liefde mensen in zich hebben. Maak ook deze Kerst bijzonder. Via Goededoelenkaartje.nl kan je kerstkaarten met een foto versturen. Hiermee maak jij deze kerst nog persoonlijker en specialer voor familie, kennissen en vrienden.

Maak het je eigen
Ook jij kan meepraten over het feit dat kerstkaarten krijgen jou een super gevoel geeft. Familie en vrienden die hun liefde delen met jou. Doe dit ook en verstuur een leuk en persoonlijk kaartje via Goededoelenkaartje.nl. Deze kerst kan je namelijk kerkaarten met een fotoversturen.

Bepaal het zelf!
Door een foto op de kerstkaart te zetten, maak jij de kaart nog meer eigen. Je kan een foto van jezelf op de kaart toevoegen, één van je gezin, één van jouw huisdier of van een leuk verkleedpartijtje. Jij bepaalt het allemaal zelf.

De kaart bewerken
Tevens kan je de kaart verder bewerken. Goededoelenkaartje.nl heeft een grote collectie aan figuurtjes en kaders die je kan toevoegen op jouw foto kerstkaart. Een persoonlijke boodschap past ook nog wel op de kaart. Er zijn verschillende lettertypes waaruit je kan kiezen om die te perfectioneren.

Geef jouw liefde door
Omdat Kerst draait om geven en liefde steun je ook nog eens een goed doel naar keuze. Per verzonden kerstkaart gaat er vijftig eurocent naar de hulporganisatie die jij een handje wilt helpen dit jaar. Wil je niet kiezen? Dan steun je toch alle deelnemende goede doelen!

Deel jouw liefde met de mooie kerstdagen door foto kerstkaarten te sturen via Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply