Foto kerstkaarten

Wat is nou leuker dan het ontvangen van foto kerstkaarten met je familie en vrienden erop. Vooral als bijvoorbeeld iemand op vakantie is en er niet bij kan zijn. Hierdoor heb je toch nog het idee dat die verre vriend er toch bij is op deze bijzondere dagen. Goededoelenkaartje.nl is de perfecte site om jouw eigen foto kerstkaarten te maken. Het is makkelijk en de kaart is snel verzonden.

Foto kerstkaarten maken
Wil jij ook jouw hond of jouw kinderen op de voorkant van jouw kerstkaart? Het enige wat je hoeft te doen is een leuke foto maken en die foto kiezen en op ‘uploaden’ drukken. Dan ben je klaar voor de volgende stap, namelijk het bewerken van de kerstkaart. Je kunt er allerlei leuke dingentjes aan toevoegen. Bijvoorbeeld een leuke kerstkader of een grappig kerstfiguurtje. Natuurlijk kan er ook een eigen tekst op geplaatst worden, je kan het helemaal zelf indelen op de foto kerstkaarten.

foto kerstkaarten voorbeelden

Foto kerstkaarten zijn zoveel meer dan alleen een kerstgroet!
Het leuke van de website Goededoelenkaartje.nl is dat je met het versturen van de foto kerstkaarten ook nog eens een goed doel steunt. Goededoelenkaartje.nl werkt namelijk samen met twaalf officiële goede doelen organisaties. Van de Nederlandse Hartstichting tot Artsen zonder Grenzen. Van Amnesty International tot Unicef. Van elke kaart die besteld wordt, gaat er 50 cent naar het goede doel van je keuze.

Neem nu dus snel een kijkje op Goededoelenkaartje.nl voor jouw eigen foto kerstkaarten.


Leave a Reply