‘Say cheese’

Iedereen heeft tegenwoordig wel een camera. Een digitale, spiegel reflex, op je telefoon, je webcam op je laptop of een mooie android camera. Zo heb je altijd wel een foto van de leukste momenten. Lekker op stap met de meiden, een weekendje weg met je lover of een gezellig familiedinertje. Foto’s te over. Het is dan ook extra leuk om een kaart te maken met je eigen foto.

Stuur hem op

Heb je een leuke foto van die ene leuke middag gemaakt? Dan is het leuk om daar een kaart van te maken met je eigen foto. Dit kan op Goededoelenkaartje.nl. Hier kun je van de gekste foto’s een leuke kaart maken. Op Goededoelenkaartje.nl kun je een echte kaart maken van je lievelingsfoto. Je kunt tekst toevoegen en te gekke illustraties erbij plaatsen. Van leuke verjaardag hoedjes en ballonnen tot gekke pruiken op brilletjes die je op de foto erbij kunt plakken.

Leuke verrassing

Niets is leuker dan onverwachts een fotokaart op de mat te krijgen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Stuur een leuke kaart om iemand te bedanken voor de leuke avond of je vrienden uit te nodigen voor een leuk feestje. Door een kaart met een eigen foto te maken, maak je de kaart net iets persoonlijker.

Surf naar Goededoelenkaartje.nl om snel een kaart te maken en versturen met een eigen foto. Verras je vrienden!


Leave a Reply