Fotokaarten

Wil je leuke fotokaarten versturen? Op Goededoelenkaartje.nl zijn ze binnen een mum van tijd gemaakt! Of je nou opzoek bent naar een setje fotokaarten waarvan je bijvoorbeeld met een verjaardag vanuit huis een fotokaart wilt kunnen sturen aan de jarige, of je wilt ze direct vanaf de website naar de geaddresseerde versturen, beide is mogelijk via Goededoelenkaartje.nl.

Plaats ook eens een leuk kadertje om je fotokaarten
Op Goededoelenkaartje kan je ook kiezen voor leuke kaders welke je om je foto kunt plaatsen. Jouw fotokaarten worden hiermee opgevrolijkt of versiert. Op deze manier hoef je je ook geen zorgen te maken over achtergronden en oneffenheden. Hiernaast hebben we een voorbeeld geplaatst van een fotokaart gemaakt op de website.

Ook hieronder hebben we een paar voorbeeld fotokaarten geplaatst welke we als voorbeeld via de website hebben gemaakt. Ben je nog niet geheel onder de indruk van de door ons gemaakte fotokaarten, leef je dan zelf uit met de fotokaartenmaker op Goededoelenkaartje.nl.

O ja, per verstuurde fotokaart gaat ook nog eens de winstmarge van €0,50 naar een goed doel van jouw keuze, en dit terwijl de fotokaarten via Goededoelenkaartje.nl een van de goedkoopste op internet zijn!Leave a Reply