Fotokaarten

Enig idee wat voor kaart je gaat sturen? Verstuur dan fotokaarten. Deze kaarten zijn altijd leuk om te maken. Je kunt het voor elke gelegenheid gebruiken. Op Goededoelenkaartje.nl kan je echt alles vinden.

Voor alle gelegenheden

Je kunt een fotokaart maken voor een verjaardag, voor kerst, voor dierendag of voor Vaderdag. Noem het maar op, alles is mogelijk op Goededoelenkaartje.nl. Er wordt gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke editor en het makkelijke uploaden van foto’s.

Zelf bewerken
Je kunt je eigen kaart bewerken. Eerst uploadt je een leuke foto, dan selecteer je het formaat van de kaart. Als je dat gedaan hebt is het tijd om een kadertje toe te voegen, en misschien een leuke tekst in een leuke lettertype. Je kunt de foto plaatsen waar jij wilt, net zoals de tekst. Het kan op de voorkan maar ook aan de binnenkant of aan de achterkant.

Een goed doel steunen
Het leuke van fotokaarten is dat je helemaal zelf kan bepalen wat je wilt met je kaart. Daarnaast steun je ook meteen een goed doel naar keuze. Er zijn twaalf hulporganisatie die je kunt steunen. Er gaat vijftig eurocent per verzonden kaart naar het goede doel van jouw keuze.

Makkelijk versturen
Ook is het versturen van de fotokaarten ook nog eens gemakkelijk gemaakt. Je hoeft namelijk niet meer zelf de adressen te schrijven en naar de brievenbus te lopen. Goededoelenkaartje.nl doet het allemaal voor jou, zodat jij meer tijd hebt voor andere dingen. Het enige wat je moet doen is een Excel bestandje uploaden met alle geadresseerden erin en het wordt allemaal voor je geregeld!

Wacht dus niet langer en ga snel naar Goededoelenkaartje.nl voor het versturen van jouw fotokaarten.

 


U kunt niet meer reageren.