Kaarten maken met een foto

Wil je een leuke kaart sturen naar een vriend, vriendin of familielid met een foto? Goededoelenkaartje.nl maakt dat mogelijk en extra leuk! Laad een eigen foto op en versier deze met een gek hoedje, een lange baard of grappig tekst. Verras menig vriend met een spontane en leuke fotokaart.

 Beterschap

Hoe wil jij opgevrolijkt worden als je ziek in bed ligt? Met een leuke kaart met foto natuurlijk! Door weer terug te denken aan die leuke avond, vakantie of gewoon goede vriend kom je er zo weer bovenop. Ga daarom op Goededoelenkaartje.nl aan de slag om kaarten te maken met een foto.

Uitnodiging

Wil je voor je feestje een leuke en originele uitnodiging versturen? Maak deze dan zelf met een foto op Goededoelenkaartje.nl. Je kunt er zelf een te gekke tekst bij zetten of gewoon de plek, tijd en datum van het feest. Je kunt meerdere kaarten maken met foto en versturen naar meerder mensen tegelijk.
Goed doel

Het mooie aan het sturen van een kaart vanaf deze website is, naast dat de kaarten en mogelijkheden eindeloos zijn, dat je meteen ook een goed doel naar keuze steunt. Kies uit een van de vijftien goede doelen van de website en steun per verstuurde kaart dit goede doel met 0,50 cent.

Win-win!


Leave a Reply