Maak een fotokaart voor elke gelegenheid

fotokaarten verhuiskaartenHet woord zegt het al: fotokaart, een kaart met een foto erop. Het maken daarvan klinkt makkelijker dan het is. Tien jaar geleden, moesten we hiervoor naar de fotowinkel, een rolletje inleveren en een gewenste afmeting bestellen. Hiervoor waren we naast veel geld ook veel tijd kwijt. Goededoelenkaartje.nl doet het al jaren anders.

Al sinds 2006 loopt Goededoelenkaartje.nl voorop met het maken van een fotokaart. Het maken van een fotokaart was vroeger, naast het in de winkel doen, erg tijdrovend. Denk maar aan het zelf maken van een fotokaart. Alsnog moest eerst het fotorolletje ontwikkeld worden, waarna vervolgens de foto uitgekozen en op de kaart geknutseld moet worden. Laat staan als je meerdere kaarten wilde maken.

Goededoelenkaartje.nl heeft een oplossing voor een snelle, maatschappelijk betrokken en kwalitatief hoogstaande fotokaart.

De snelheid is niet te verslaan. Bestel je het voor 15.00 uur dan heeft de geadresseerde het de volgende werkdag in de brievenbus. Hierdoor is Goededoelenkaartje.nl een van de snelste in zijn soort.
Ook de maatschappelijk betrokkenheid van de fotokaart is een uniek onderdeel dat niemand anders aanbiedt. Zo doneert Goededoelenkaartje.nl €0.50 per bestelde fotokaart aan het goede doel dat jij uitkiest!
Tot slot is de kwaliteit van de fotokaart niet te kloppen! Er is een aanduiding van fotokwaliteit bij de site inbegrepen zodat jij ziet hoe mooi het eindresultaat wordt.

Goededoelenkaartje.nl is de beste kandidaat voor het ontwikkelen van een fotokaart. Of het nou een uitnodiging, doop- of beterschapskaart is, alles is mogelijk!


Leave a Reply