Geboortekaart

Bij Goededoelenkaartje maak je zelf jouw eigen geboortekaart. Je kunt hier een zelf een geboortekaart ontwerpen en versturen. Een geboortekaart ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest. Iedereen kan het!

Op de website van Goededoelenkaartje staan veel voorbeeld geboortekaartjes. Je kunt zo’n voorbeeld geboortekaart direct gebruiken. Deze kan je heel eenvoudig aanpassen. Voeg zelf een leuke tekst op de geboortekaart en kies een leuke omlijsting. Bekijk de voorbeelden en gebruik ze als inspiratie voor jouw eigen geboortekaart of pas ze verder aan naar jouw eigen wensen.

Je kunt natuurlijk ook zelf een foto geboortekaart maken. Gebruik hiervoor een eigen foto van jouw mooie kindje en kies een mooie omlijsting. Schrijf vervolgens een mooie tekst en jouw geboortekaart is klaar. Het is heel eenvoudig om mooie geboortekaartjes te maken.

De bezorging kan helemaal door Goededoelenkaartje worden geregeld. Geef de gewenste datum aan van ontvangst en upload een Excel bestand met de adressen van jullie familie en vrienden. Je vrienden en familie ontvangen dan de geboortekaart bij hun in de brievenbus.

Kijk zelf hoe makkelijk en leuk het is om jouw geboortekaart te maken bij Goededoelenkaartje!


Leave a Reply