Geboortekaartjes

Een geboortekaart maken en iets doen voor het goede doel? Dat kan je nu doen op Goededoelenkaartje.nl. Op deze website kan jij jouw eigen geboortekaartjes maken en je steunt automatisch een goed doel naar keuze.
Geboortekaartjes_Goededoelenkaartje
Steun ook
Goededoelenkaartje.nl is in samenwerking met veertien grote Nederlandse en Internationale goede doelen. Je kunt onder andere Amnesty International, Unicef, War Child, de Zonnebloem en KWF Kankerbestreiding steunen. En dit allemaal zonder daar extra voor te hoeven betalen!

Zelf lekker creatief bezig zijn
Je kan je eigen geboortekaartjes helemaal zelf in elkaar flansen. Er is een grote collectie aan afbeeldingen te vinden of je kiest ervoor om een eigen foto te uploaden. Daarnaast kan je ook allerlei illustraties en kaders vinden die je ook kunt gebruiken om jouw kaart nog specialer te maken. Het is immers jouw kleine scheetje.

Snel de deur uit
Tevens gaat het versturen van de geboortekaartjes super makkelijk. Je kan een Excel bestand uploaden met alle adressen. Hierdoor hoef je niet de adressen één voor één in te voeren, en ben je er in één keer van af. Ook hoef je niet de deur meer uit. Je kan gewoon op je luie reet de geboortekaartjes versturen en alle aandacht houden bij jullie kleine baby’tje.

Ga daarom snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak jouw geboortekaartjes.


U kunt niet meer reageren.