Geboortekaartjes foto

Geboortekaartjes foto; zo gemaakt!
De meest verrassende geboortekaartjes zijn geboortekaartjes met foto. En dan geen foto van een ooievaar, maar een foto van het nieuwe baby’tje zelf. Bijvoorbeeld in de armen van de kersverse vader en moeder. De familie Schutter koos voor deze mogelijkheid bij Goededoelenkaartje.nl. En de familie reageerde laaiend enthousiast.

Bedankt Goededoelenkaartje.nl voor geboortekaartjes foto!
“Wij hadden het al van tevoren bedacht: op de geboortekaart van onze derde wilden we een zelfgemaakte foto. Toen Ruben geboren was hebben we zijn grote broer (4 jaar) en zus (2 jaar) op de schommelbank gezet, met de kleine Ruben tussen hen in. Foto gemaakt en toen ’s avonds aan de slag via Goededoelkaartje.nl. Gelukkig is dat een simpel programma om zelf je geboortekaartjes met foto te maken.”

Geboortekaartjes foto zorgen voor blije gezichten
“Onze geboortekaartjes met foto sloegen in als een bom. We hebben ontzettend veel leuke en lieve reacties gehad. Dat wilden we graag even delen met Goededoelenkaartje.nl. Als goed doel hebben we gekozen voor War Child, omdat we zo dankbaar zijn dat onze kinderen hier in vrede opgroeien. Je moet er toch niet aan denken… Met Ruben gaat het prima. En de geboortekaartjes foto hangt bij alle familieleden op een mooi plekje, dat weet ik zeker.”

Kijk ook eens op Goededoelenkaartje.nl voor alle mogelijkheden.


Leave a Reply