Leuke Unicef geboortekaartjes

Jullie baby is geboren en jullie zijn waarschijnlijk door het dolle heen! Heel veel liefde en aandacht, dat is wat jullie de baby geven. Velen baby’s en kinderen hebben het helaas minder goed en verdienen dus ook jullie aandacht. Unicef en Goededoelenkaartje.nl bieden de mogelijkheid om Unicef geboortekaartjes te ontwerpen en te verzenden. Ontwerp of kies een geboortekaartje uit en steun het goede doel!

Soorten kaarten
Uiteraard kun je naast Unicef geboortekaartjes ook andere soorten kaarten ontwerpen. Goededoelenkaartje.nl heeft een ruime collectie aan verschillende soorten kaarten en categorieën waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een verjaardagskaart gaan, een valentijnskaart of gewoon een “zomaar kaart”!

Goede doelen en kaarten
Van elke geboortekaart of wenskaart die je stuurt gaat 50 eurocent naar Unicef of naar een ander goed doel, bijvoorbeeld War Child. Op Goededoelenkaartje.nl maak je jouw keuze en steun je hiermee baby’s en kinderen in nood. Je kunt kiezen voor een blanco kaart of een kant-en-klare kaart. Hiernaast kun je uit afbeeldingen kiezen die gerelateerd zijn tot Unicef of een ander goed doel. Een blanco kaart blijft natuurlijk helemaal eigen en extra leuk voor vrienden en familie!

Steun en maak blij
Steun kinderen in nood en maak ze blij. Geef hen ook het gevoel dat zij de liefde en aandacht verdienen waar ieder kind recht op heeft. En dit allemaal met jouw prachtige, eigen en bijzondere Unicef geboortekaartjes.

unicef geboortekaartjes

Maak jouw eigen geboortekaart en steun het goede doel op Goededoelenkaartje.nl.


Leave a Reply