De Zonnebloem

De Zonnebloem KaartjeKent u iemand in uw omgeving die lichamelijk gehandicapt is? Misschien uw buurman, de bakker of zelfs iemand in de familie? Dat weet u hoe erg het kan zijn. Goededoelenkaartje.nl is ook hiervan op de hoogte en steunt de Zonnebloem, een stichting die zich inzet voor deze minderbedeelde onder ons.

Goededoelenkaartje.nl is een initiatief van een aantal ondernemers die zich wilde inzetten voor het goede in deze wereld. Dit was voor hun een gewaarwording toen ze ontdekte dat ze een goede doel konden steunen als de Zonnebloem.

Het concept is simpel en doeltreffend. Door dat er een kaartje wordt besteld op de website, krijgt Goededoelenkaartje.nl een bedrag binnen, hiervan gaan de productie en ontwerpkosten eraf en blijf er nog een kleine percentage over. Hiervan gaat er €0.50 naar de Zonnebloem.

Maar de Zonnebloem is niet het enige goede doel die wat Goededoelenkaartje.nl steunt. Er zijn vele andere welzijnorganisaties aangesloten waarmee Goededoelenkaartje een steentje probeert bij te dragen.

Goededoelenkaartje.nl en Danny de Munk steunen de Zonnebloem, u ook?


Leave a Reply