Goede doelen

Ben jij ook iemand die wel wat aan het goede doel wilt geven, maar je niet vast wilt zitten aan een abonnement? Dan is dit jouw kans om een hulporganisatie te steunen. Je kan namelijk via Goededoelenkaartje.nl een wenskaart sturen en tegelijk een goed doel naar keuze steunen!

Welke hulporganisaties
goededoelen_28
Er zijn veertien goede doelen waaruit je kan kiezen. Onder andere kan je kiezen uit Amnesty International, Unicef, War Child, de Zonnebloem, Natuurmonumenten, KWF Kankerbestrijding en Artsen zonder Grenzen. Als je echt niet kan kiezen, dan kan je ook alle deelnemende hulporganisaties steunen.

Geen extra kosten

Per verzonden wenskaart gaat er vijftig eurocent naar het door jouw gekozen goede doel. Je hoeft voor de wenskaarten van Goededoelenkaartje.nl geen extra kosten te betalen. Daarnaast zit je ook niet meteen vast aan een maandelijks abonnement. Dus je kan met een gerust hart een leuke wenskaart versturen en op een leuke manier een goed doel steunen.

Soorten kaarten

Wat voor wenskaarten zijn er allemaal? Vraag je jezelf natuurlijk af. Op Goededoelenkaartje.nl kan je echt allemaal verschillende soorten wenskaarten vinden. Zo kan je kaarten maken voor Vaderdag, Moederdag, verjaardag, Kerst, Nieuwjaar, dierendag, condoleance, zomaar en Valentijn. Er is voor iedereen dus wel wat te vinden.

Goededoelen1_28Versturen
Het versturen van de kaarten gaat ook er gemakkelijk. Je hoeft niet zelf de kaarten op de bus te doen en je hoeft ook niet zelf alle enveloppen te schrijven. Uploadt gewoon een Excel bestand met alle adressen en Goededoelenkaartje.nl zorgt ervoor dat jouw kaarten op de deurmat vallen van de geadresseerden.

 

Wacht niet langer en ga snel naar Goededoelenkaartje.nl om op een bijzondere manier het goede doel te steunen!


U kunt niet meer reageren.