Kaarten goede doel

Warchild zet zich in voor honderdduizenden kinderen die in oorlog leven of een oorlog hebben meegemaakt. Veel van deze kinderen hebben een trauma, kunnen niet naar school, worden agressief van de kleinste dingen of zijn vaak bang. Warchild helpt deze kinderen met het verwerken van deze ervaringen, het weer contact durven maken met anderen mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen. Ook zorgen ze ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En zorgen voor een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen.

Steunen

Warchild is een organisatie die zich wereldwijd in zet voor deze kinderen. Wil jij warchild steunen? Dat kan door een kaarten voor het goede doel te sturen! Van elke kaart die je stuurt gaat 0,50 cent naar Warchild of een ander goed doel die je kan kiezen op goededoelenkaartje.nl. Steun deze kinderen en help goede doelen om hun werk te doen en om mensen op de hele wereld te beschermen tegen afschuwelijke ervaringen die een mens eigenlijk niet aankan. Of help mensen die ziek worden, maar geen geld hebben om beter te worden.

Goededoelenkaartje.nl

Op goededoelenkaartje.nl kan je een kaart voor het goede doel sturen voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor Moederdag, vaderdag, een bedankje, een valentijnskaart en vele meer! Die 0,50 cent die je normaal niet van de grond zou afrapen, omdat het toch maar 0,50 cent is kunnen hun wel gebruiken! Moet je je voorstellen dat heel Nederland 0,50 cent zou doneren naar goede doelen, 17 miljoen mensen = 8,5 miljoen euro waarmee we meer dan 100.000 mensen kunnen helpen! Niet Warchild, Unicef of het Rode Kruis maakt het verschil, maar dat doe JIJ, want JIJ doneert.


Leave a Reply