Kinderen voor kinderen

De opvoeding van een kind is cruciaal voor de rest van zijn of haar leven. En al helemaal wanneer je opgroeit in een oorlogsgebied. War Child zet zich daarom in voor het beschermen van oorlogskinderen. Geen kind verdiend namelijk om zijn jeugd door te brengen in oorlogstijden. Wil jij War Child steunen samen met je kinderen? Er zijn veel leuke manieren waarmee je War Child een handje kunt helpen.

Alle kleine beetjes zijn welkom. Daarom gaf Esmee Koridon een spreekbeurt over War Child. Haar spreekbeurt was zo’n succes dat ze besloot om nog meer te doen. Daarom begon Esmee met het inzamelen van lege flessen, zodat ze zelf een bijdrage kon leveren aan War Child. De juf heeft zelfs beloofd de opbrengst te verdubbelen!

De 15-jarige Nienke pakte het wat groter aan. Nienke is gek op zingen, dansen en acteren. Daarom besloot ze een eigen musical te schrijven. Alle omzet is bedoeld voor de oorlogskindjes. Ook al wordt de musical pas in de zomer uitgevoerd, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Ook heeft ze al een repetitieruimte en een ruimte voor de uitvoering gevonden. Kom jij ook?

Ben je benieuwd wat voor acties er nog meer gehouden worden door kinderen, voor kinderen? Kijk dan eens op de actiepagina van War Child.

Natuurlijk zijn er ook indirecte manieren om War Child te steunen. Bijvoorbeeld met een Goededoelenkaartje. Zoek je bijvoorbeeld leuke uitnodigingen voor een kinderfeestje? Goededoelenkaartje biedt alle soorten wenskaarten aan. Per bestelde kaartje gaat er 50 cent naar War Child! En dat terwijl de wenskaarten even duur zijn als in de winkel. Bestel ook je Goededoelenkaartje voor War Child!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply