Steun jij internationale of Nederlandse goede doelen?

De afgelopen tijd zijn er weer honderden mensen langs de deur geweest om voor hun goede doel geld in te zamelen. Was je op vakantie, toevallig niet thuis of zat jouw goede doel er niet tussen? Kijk dan op Goededoelenkaartje.nl. Door middel van het sturen van een kaartje kun je heel gemakkelijk zowel Nederlandse goede doelen als internationale goede doelen steunen. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Steun alle goede doelen
Om te beginnen kies je welk goede doel jij wilt steunen. Er is keuze uit 16 goede doelen waaronder 9 Nederlandse goede doelen. Kun je niet kiezen uit al dit goeds? Dan is het ook mogelijk om alle doelen te steunen, dit brengt geen extra kosten met zich mee. Van elk kaartje dat verstuurd wordt via Goededoelenkaartje.nl gaat er 50 cent naar het door jou gekozen doel.

Na het kiezen van jouw goede doel kies je wat voor soort kaartje je wilt versturen of je ontwerp hem helemaal zelf. Dit doe je door met een blanco kaartje te beginnen, een leuke foto toe te voegen, en kader te plaatsen, illustraties te plaatsen en een leuke tekst in en op het kaartje te zetten.

Feliciteren, bedanken, verhuizen
Wat voor kaartje je moet verzenden? Dat is natuurlijk geheel aan jou. Wil je iemand feliciteren met de zwangerschap, mededelen dat je gaat verhuizen of wil je misschien iemand bedanken voor zijn/haar vriendschap. Dit alles is mogelijk op Goededoelenkaartje.nl. Je steunt dus niet alleen één van de (Nederlandse) goede doelen, je verstuurt ook een mooi bericht aan iemand waar je om geeft!

 goede doelen kaartje

Steun jouw Nederlandse goede doel op Goededoelenkaartje.nl


Leave a Reply