Studenten steunen goed doel

Ben jij een student en wil je graag iets doen voor het goede doel? Schrijf je dan in voor Kick-In! Kick-in is een actie die wordt georganiseerd door de Universiteit van Twente. Hierbij kunnen zowel master- als bachelor studenten negen dagen lang hun steentje bijdragen aan een goed doel.

In 2013 hebben maar liefst 1300 studenten zich ingeschreven en meegedaan. Hiermee hebben ze het fantastische bedrag van €4032,90 binnengehaald voor OneMen pioneer Margaret. Een organisatie die zich inzet om de vrouwen in Uganda te bereiken.

Naast het feit dat je je inzet voor een goed doel is het ook nog eens ontzettend gezellig om mee te doen. Zo wordt Kick-In uitgevoerd in de zomer, waardoor je optimaal kunt genieten van het zonnige weer terwijl je buitenactiviteiten onderneemt. Daarnaast was één van de hoogtepunten vorig jaar het bestormen van de Bastille, het introductieconcert en het nieuwe wereldrecord scheerschuimtaartengevecht. De resultaten van het gevecht zijn zelfs doorgestuurd naar het Guinness Book of Records.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook graag meedoen? Kijk dan nu op Kick-in.nl en bedenk alvast een goed doel voor dit jaar! Wil je niet wachten tot de zomer met het steunen van een goed doel? Bestel dan hier jouw valentijnskaart en doneer 50 cent aan een goed doel naar keuze!

valentijnskaart


Leave a Reply