Huwelijksaankondiging

Om al je dierbaren te laten weten dat je gaat trouwen, wil je natuurlijk een mooie en unieke huwelijksaankondiging hebben. Wat is een betere manier om dit te laten weten dan met een mooie kaart? Je kan nu zelf op Goededoelenkaartje.nl een unieke huwelijksaankondiging maken.

Een unieke kaart
De dag van je bruiloft is een van de meest speciale dagen van je leven. Ook trouw je maar één keer. Dus moet alles eigenlijk uniek zijn. Je wil een unieke locatie, een unieke jurk, een unieke taart en uiteraard een unieke huewelijksaankondiging. Een unieke huwelijksaankondiging kan je zelf maken op Goededoelenkaartje.nl. Hier kan je een afbeelding naar wens selecteren en deze door middel van kaders, illustraties en teksten zo uniek mogelijk maken. Ook kan je een foto van jou en je partner uploaden en online zetten.

Steun direct het goede doel
Als je een huwelijksaankondiging op Goededoelenkaartje.nl maakt, dan steun je ook direct het goede doel. Vijftig eurocent per besteld kaartje gaat namelijk direct naar het goede doel. Je kan kiezen uit twaalf verschillende doelen om te steunen. Verzenden is ook niet moeilijk. Je kan je gehele adressenbestand uploaden en direct je huwelijksaankondiging naar je dierbaren versturen. Op Goededoelenkaartje.nl geldt; voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Originele huwelijksaankondigingen maak je op Goededoelenkaartje.nl


U kunt niet meer reageren.