Een bijzondere huwelijkskaart

Gaan jullie bijna trouwen? Dan hebben jullie vast al nagedacht over jullie huwelijkskaart. Het uitkiezen en ontwerpen van een huwelijkskaart is nog huwelijkskaartbest ingewikkeld. Je trouwt maar één keer en wilt natuurlijk een mooie en unieke  kaart ontwerpen.

Het creëren van de kaart
Jullie willen natuurlijk dat er zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen naar de speciale dag komen. Daar kun je voor zorgen door het versturen van een passende en mooie huwelijkskaart. Bovendien is het leuk om deze huwelijkskaart te bewaren voor later. Op Goededoelenkaartje.nl heb je de mogelijkheid om zo’n huwelijkskaart zelf te ontwerpen. Hier kan je de huwelijkskaart maken die jullie al in gedachten hadden!

Het goede doel steunen
Via Goededoelenkaartje.nl kun je zelf een huwelijkskaart maken en versturen. Ook steun je hiermee een goed doel. Het goede doel dat jullie willen steunen kan je zelf uitkiezen. Je hebt de keuze uit één van de twaalf goede doelen. Er gaat €0,50 per kaart naar het goede doel van jouw keuze. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat jullie trouwerij niet alleen speciaal voor jullie wordt, maar ook voor een anderen.

Wil je ook een passende en mooie huwelijkskaart maken, surf dan snel naar Goededoelenkaartje.nl.

 


Leave a Reply