Huwelijkskaarten voor en door jou!

Jullie slenteren de trap af, rijst vliegt door de lucht, de Rolls Roys loopt warm en het vliegtuig wacht om naar het zonnige zuiden te vliegen. Dat klinkt natuurlijk fantastisch, maar zover is het helaas nog niet. Eerst moet er natuurlijk van alles geregeld worden. De band bestellen, de bloemen uitkiezen en uitnodigingen ontwerpen. En huwelijkskaarten is precies waarin Goededoelenkaartje gespecialiseerd is.Huwelijkskaart Parijs

Huwelijkskaarten moeten er wel perfect uitzien en wie weet dat nou beter dan jij zelf? Dus heb je al huwelijkskaarten in gedachte, moet je nog wat inspiratie opdoen of heb je wel een idee maar kan je hem niet op papier krijgen?

Hier op Goededoelenkaartje.nl is dat geen probleem, want met het simpele ontwerp systeem wordt het allemaal versimpelt. Doorloop de stappen en voor je het weet liggen de huwelijkskaarten bij je op de mat. Neem bijvoorbeeld een foto of plaatje, bewerk deze door er tekst of figuurtjes op te plaatsen en druk op verstuur. Simpeler kan toch haast niet?

En dan de bijkomstigheid wat Goededoelenkaartje zo speciaal maakt. Bij elke fantastische –misschien wel zelf ontworpen- huwelijkskaarten doneren wij €0,50 aan het goede doel naar jouw keuze!

Dus wacht niet langer en begin bij stap één direct met het maken van jouw perfect huwelijkskaarten.


Leave a Reply