Trouwkaart

De datum voor de bruiloft is geprikt, nu moeten de uitnodigingen nog op de bus. Voor de mooiste trouwkaart ga je zelf aan de slag. Op Goededoelenkaartje.nl maak je het meest unieke kaartje door gebruik te maken van alle beschikbare opties.

 

trouwkaartDe duidelijke boodschap
Een trouwkaart moet wel aan een aantal eisen voldoen. Allereerst is de informatie erg belangrijk. Daar waar een verjaardagskaart of beterschapskaart vaak een “funny”boodschap hebben is het belangrijk dat jouw trouwkaartje een wat meer zakelijk karakter heeft. Dit betekent niet dat de kaart niet grappig kan zijn, de boodschap moet alleen wel duidelijk zijn: jullie gaan trouwen!

Maak gebruik van de mogelijkheden

Op Goededoelenkaartje.nl maak jij de trouwkaart perfect. Je kiest eerst voor een leuke achtergrond. Op de website vind je een aantal voorbeelden die je kan gebruiken en verder kan aanpassen. Je kan ook een foto gebruiken, bijvoorbeeld van jullie tweeën. Op die manier komt de boodschap nog duidelijker over, zeker als je dan ook nog leuke elementen van Goededoelenkaartje.nl gebruikt. Denk dan aan een kader en geinige figuurtjes.

Geen brug is te ver wanneer je op Goededoelenkaartje.nl een trouwkaart maakt.


U kunt niet meer reageren.