Uitnodigingen voor jullie bruiloft

Thijmen en Daisy zijn vandaag officieel een week getrouwd. Het is dus niet zo lang geleden dat zij elkaar het jawoord hebben gegeven. Ze zien er erg gelukkig en verliefd uit! Thijmen had van zijn collega gehoord dat Goededoelenkaartje.nl erg leuke en bijzondere trouwkaarten heeft. Aangezien hij en Daisy het toen nog niet hadden gehad over uitnodigingen voor hun bruiloft, heeft hij toen een kijkje genomen. De kaarten waren super en zo kon Daisy ook nog eens haar favoriete goede doel steunen, het Wereld Natuur Fonds. Vandaag reis ik naar Hilversum om het gelukkige paar een paar vraagjes te stellen.  

Het meest opvallende aan het echtpaar is dat zij super gelukkig zijn en niet van elkaar af kunnen blijven. Ze zijn erg verliefd! Nadat ik Thijmen en Daisy feliciteer met hun trouwen, stel ik ze een paar vragen over hun ervaringen met Goededoelenkaartje.nl.

Het paar antwoordt erg snel en hun antwoorden zijn hetzelfde, erg grappig om te zien. “Mijn collega, Steef, had zijn uitnodigingen voor zijn bruiloft ook via Goededoelenkaartje.nl laten bestellen. Toen ik zijn uitnodiging door de brievenbus ontving was ik er helemaal weg van!”, aldus een enthousiaste Thijmen.

“Wat wij erg leuk vinden aan een website als Goededoelenkaartje.nl, is het feit dat je ook nog een goed doel naar keuze kunt steunen. Dat gaf toch wel de doorslag! Wij zijn beiden best gul en vinden het enorm belangrijk om mensen en dieren te helpen”, zegt Daisy. “Het was voor ons een soort van win-winsituatie, én leuke uitnodigingen voor onze bruiloft maken én ook nog eens het WNF steunen. Helemaal super dus”.

gemaakte huwelijksuitnodigingen

Klinkt goed allemaal! Het paar is duidelijk erg blij met de website en wat deze te bieden heeft. Natuurlijk ben ik nog wel benieuwd naar hun ervaring met het zelf maken van de uitnodigingen en of zij daar hulp bij hebben gehad. “Wij houden beiden erg veel van kunst en wilden dus graag een kunstzinnige uitnodiging. Toevallig heeft Daisy haar vriendin een kunstgalerie en schildert zij zelf ook nog erg graag. Wij vroegen haar om een ontwerp te maken voor ons, en dan natuurlijk wel op Goededoelenkaartje.nl. Dus zij heeft de uitnodigingen voor ons gemaakt en wij hebben ze besteld!” vertelt Thijmen.

“De uitnodigingen waren heel mooi en van goede kwaliteit ook! De bezorging was ook super snel, alles was eigenlijk perfect geregeld”, zegt een blije Thijmen.

Zo te horen en te zien zijn Thijmen en Daisy erg blij met deze move en erg tevreden over de uitnodigingen die zij op Goededoelenkaartje.nl hebben laten maken. Willen jullie nou ook leuke uitnodigingen voor jullie bruiloft maken en jullie favoriete goede doel steunen? Neem dan snel een kijkje en bekijk de mogelijkheden.


Leave a Reply